Previous Next

 

Оган сам по себе, во својата оригинална форма, елеганција и убавина - тоа е она што EcoSmart Fire се залага.

Ексклузивните премиум биоетанолни камини.

Без чад. Без саѓи. Без пепел. Без жар. Само пламенот.

Тоа создава оган, СО2 и мала количина на водена пареа. Остатокот е фасцинантна пламена игра.

Највисоките стандарди за заштита од пожар се задолжителни за камини на EcoSmart Fire, секој брнер има вградени сигурносни механизми и сите корисници добиваат индивидуални вовед во нивната употреба.

Системот има модуларен дизајн: основата на секој огниште е автономни брнер со капацитет од 2,5 до 9 литри.

Поголемите камини се направени посебно за гастрономија и употреба во хотели, ресторани и барови, горилниците до 3 литри се усогласени со EN (EN16647) и се наменети за приватна употреба.

Можете да користите еден брнер во речиси секое парче мебел, но потоа морате да бидете сигурни дека сите безбедносни растојанија се точни.

 EcoSmart Fire камините, можат да се користат и во домовите , за внатрешна употреба како и за надворешна употреба